​Anholt Vognmandsforretning 

- En familievirksomhed med dybe rødder på Anholt

Historien om Anholt Vognmandsforretning strækker sig tilbage til omkring år 1930, og vi er stolte af at være en del af øens samfund i 4. generation. Det hele begyndte med Albert Sørensen, der drev både en vognmandsforretning og landbrug her på Anholt. Efter ham overtog Ove Sørensen virksomheden, men grundet rygproblemer besluttede han at overdrage stafetten til Erik Sørensen, som igen var en nøglefigur i udviklingen af vores virksomhed. I 1976 kom Eriks søn, Jan Erik Sørensen med i virksomheden og i 1982 blev Jan også medejer af virksomheden.


Men vores historie begrænser sig ikke kun til vognmandsforretningen. I vores familie har vi også en stærk tradition inden for øldepot og taxa. Albert Sørensen var den visionære kraft bag Anholt Øldepot, der startede med et Tuborg depot. Senere overtog Erik Sørensen stafetten, og i dag er det Jan Erik Sørensen, der driver Anholt Øldepot sammen med hans kone Liselotte Arentz Sørensen. Vi har stoltheden af at være distributør for Carlsberg og var faktisk det første sted i Danmark, der fik lov til at have både Tuborg og Carlsberg under samme tag - dog med væg imellem.

Taxaforretningen er også en del af vores familiens arv. Albert Sørensen, Ove Sørensen og Ove Sørensens datter kørte alle taxa på øen. Selvom der var nogle år, hvor taxaen blev kørt af andre end familien, er den nu igen en del af familiens virke. I dag drives Anholt Taxi & Sightseeing af Liselotte Arentz Sørensen, som er Jan Erik Sørensens kone.

Gennem årene har vi udviklet os og udvidet vores serviceudbud for at imødekomme vores kunders behov. Fra bagagetransport til renovationskørsel, entreprenørarbejde og havearbejde - vores passion for vores arbejde og vores stærke engagement i at levere førsteklasses løsninger har altid været drivkraften bag vores succes.


Udover vores normale entreprenørarbejde er vi også beærede over at have været kongelig chauffør for Hendes Majestæt Dronning Magrethe 2 ved flere lejligheder, både officielle og uofficielle besøg på øen.


Vi er stolte af vores dygtige team, der altid er parate til at tackle en bred vifte af opgaver. Vi tror på, at vores succes er resultatet af vores venlige og nede på jorden tilgang til vores kunder og deres projekter.


Anholt Vognmandsforretning er mere end bare en virksomhed - det er en del af vores familiehistorie, og vi er glade for at dele vores ekspertise og passion med øens beboere og besøgende. Vi vil fortsætte med at betjene vores kunder med dedikation, pålidelighed og professionalisme i mange år fremover.